Onks siellä teillä jo lunta??? No täällä enää joissain kohdin. Siis lunta tuli ja paljon yhden päivän aikana, mut kiitos ihanan eilisen vesisateen on enää muistona maassa valkeita läikkiä siellä täällä...

Ja jouluun ei enää hirveästi aikaa :/ Nyt lunta toivotaan ja pian :)

 

....Ja jospa tänään sais muksujen kanssa ne toivelistat katottuu valmiiks ja laitettuu myös ulos asti. Alkaa jo kiire tulla noitten lahjatoiveitten kanssa..siis jakaa niitä sit sukulaisille :) Muutamia jo tiiossa esim. isompi pojista toivoi temppupyörää, ja 3 d nintendoo ( <---- ja tuon ostan sille ite, thank you verimakkara Avonin hommat ****** :) Kyl on taas kiva saaha joululahjoja ostettuu :D) ja ne leijona reiskat...Onko kellään tietoo löytyykö noita mistään???

Neiti tahtoo taas kaikista lelulehdistä kaikki ihanat nuket jne... eli voip olla tänään työn takana et saa sen valihtemaan vain muutamat aivan ihanimmista ihanimmat jotka toiveissa ois :) Ja Mikille autoja, autorataa, jääkiekkopelii jne..... :)

Ja entäs omat toiveet :D Jos ne reiskat sais ja ja.... :D

 

Mut nyt pitää palata töiden pariin

 

-Minttu-    ps. osallistukee nyt ihmeessä kynsilakka kilpailuun!!!! Toinenkin kynsilakka kilpailu vielä tulossa!!!!!

 

****** Suosittelen edelleen aloittamaan kauneuskonsulttina -----> Tiimivetäjäksi -------> Tiimijohtajaksi. Ite jälleen tiimijohtajaksi palasin takaisin ja voin sanoa että nää tulot ei ole pahitteeksi. Jos tosiaan kiinnostusta riittää ni eikun vaan kokeilemaan ja nopeasti pääsee eteen päin hommassa :) Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä niin kauttani tunnukset jne.... :)