...toisitko minulle joululahjaksi sen kameran. Lupaan olla kilttinä Viaton

Kamera=otat kuvia...

Sain veljeltä lainaan järkkärikameran,450D. Olen jo pitkään halunnut kameraa ja siitä puhunut ja veli sanoi et otappa hältä lainaan,kun ei tarvitse. Ja tottakai haluan kokeilla.


Ensimmäinen kosketus
Laukku pöydällä. Mietin että oliko hyvä idea,jos haluaakin omaksi :) Nostan kameran laukusta,ja osaan laittaa sen päälle.Sitten iskee paniikki,apua mitä noilla kaikilla napeilla tehdään,zoomataan yms.no muutama kuva ja ohjeita lukemaan :) (ohjeita lukemaan,minä,joka yleensä vaan painelen ja kokeilen mitä mistäkin tulee,varmaan sekin kun ei oma kamera,varoo hajottamasta,tai säätelemästä omiaan :D)

Olo on kuin ensimmäistä kertaa kameraa olisi pidellyt käsissä :) (vaikka eihän pokkarii voi järkkäriin verratakkaan :)Järkkäri se oikea kamera)

Harjoittelu jatkuu ja jostain jos löytäis tietoa mitä tarkoittaa pitkävalotusaika :) (tää sanasto on vähän hepreaa x)) eli tarkoittaakohan se sitä että painetaan sitä nappia puoleen väliin ja siinä pitempään ja räps.Ei hajuukaan :)Kai siitä jotain tietoa löytyy :))Nyt harjoitellaan ja kun oman saan osaan jo sitä käyttää!(Jos se joulupukki ois kilttinä tänä vuonna) Räpsimisiin -Minttu-