Suklaista joulunodotusta :)

Tämä on suosikkini :)

1292429994_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

After Eight

MINTUN JA SUKLAAN MAKUINEN PALANEN AFTER EIGHTIN HISTORIAA

Vuonna 1962 myyntiin tulleen englantilaisen After Eightin valmistushistoria on elintarviketeollisuuden menestystarina, joka perustuu kokonaan uudenlaisen tuotteen luomiseen. Suomen Nestlén myynnissä After Eight –tuotteita on ollut vuodesta 1988 lähtien, ja herkullinen minttusuklaa saavutti pian meilläkin vakiintuneen aseman aterian kruunaavana herkkuna.

After Eight: määrätietoisen tuotekehityksen tulos

After Eightin tuotekehityksen perusajatus oli yksinkertainen: ideana oli tehdä paperinohuita, pehmeän minttutäytteisiä suklaita. Idean toteuttaminen osoittautui kuitenkin haastavaksi, sillä valmistusta vastaavaa tietotaitoa ei ollut saatavilla. Kukaan ei ollut koskaan valmistanut mitään samanlaista. After Eightin kehitys ideasta oikeaksi tuotteeksi tuottikin keksijöilleen liudan ratkottavia ongelmia. Tuotantoa varten testattiin lukuisia minttu- ja suklaaseoksia ja hahmoteltiin erilaisia tuotantolinjoja. Aivan ensimmäiset After Eightit valmistettiin kokonaan käsityönä ennen kuin tuotannon haasteet oli lopulta voitettu.

Ohut, ohuempi, After Eight

Haastavinta oli ratkaista, miten After Eightin suklaakuorrutus saataisiin pysymään tarpeeksi ohuena. Lopulta päädyttiin puhaltamaan ylimääräinen suklaa pois sulaan suklaamassaan upotetun minttutäytteen pinnalta erityisellä puhalluskoneella. Tämän tekniikan seurauksena syntyi After Eightin kuorrutukselle edelleen tunnusomainen aaltoileva suklaapinta. Ohuen kuoren alla After Eightin sydämen muodostaa pehmeä minttutäyte, joka valmistetaan tarkoin valitusta kahden eri piparminttuöljylajin sekoituksesta.

(www.nestlé)

Ja tätä kannattaa kokeilla katso