Taisin pitää sitten sen pahana... selvennetään ensin...mikä siis on...


http://fi.wikipedia.org/wiki/Enterorokko

*tuon vaan saisivat päivittää, alkaa kurkkukivulla, kovalla kuumeella, osa oksentaa... Ja kutina ja särky aivan sietämtön!

Ja sitten....

 

Torstaina kesken päivän lähin töistä pois, kun alko olee kurkku tosi kipeenä jotenkin outo olo. Kuumetta mittasin ja ei... No linja autossa alko julmettu päänsärky. Tullessa kotiin oli jo kuumetta.

Perjantaina kuumeilu jatkui ja yöllä nosti 38,9. Ja alkoi ihana kutina käsissä olemaan. joka kävi aivan sietämättömäksi. Kämmenet punersivat ja lauantaina alkoi käveleminen olemaan vaikeaa (jalkapohjiin ilmestyivät ihanat läntit).

Perjantai lauantain yön valvoin, nukuin vain noin tunnin yhteensä. Kämmeniä pakotti ja  kutisi...välillä buranaa ja vähän väliä huuhtelemassa käsiä kylmällävedellä joka auttoi vaan hetkeksi.

Sama toistui eilenkin. Paitsi silmitön kutina vaihtui kivuksi.

Tänään on jo näyttänyt paremmalta. Se sietämätön kutina ja särky on poissa, mutta kädet on niin hellänä että hyvä että jotain pystyy käsiin ottamaan, tää näpyttelykin tuntuu sormenpäissä. Ja kävely tod.kivuliasta

Toivon että tää loppuu mahdollisimman pian ja pääsis töihin... mutta tiiä miltä kädet huomenna näyttää... (ja kaikista inhottavinta jota en toivo on tähän rokkoon liittyvä kynsien lähtö, toivon kovasti etten sitä enää joudu kokemaan)

Laitan vähän kuvia (kauhukuvia) miltä näyttänyt...

1286735231_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

(tänä aamuna)

1286735257_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

(illalla)

lisäilen tähän kuvia, jos kädet mitä muutosta tekee (netistä löytyy tästä aiheesta tosi vähän tietoa)