1294826138_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen tuli Avonin paketissa, kyseinen pullo. Nyt oli edullisesti tässä kampanjassa, niin pakko oli kokeilla :) Tätä tuoksuttelin jo Oulussa silloin kun tämä tuli, mutta nyt vasta sain hankittua itselle (ihan kun noita tuoksuja ei jo olisi x)

Tuoksusta sanotaan... Salaperäinen yhdistelmä seksikkäitä kukkaistuoksuja ja täyteläisiä puulajeja, joita inspiroi absintin magia.

Just suihkautin tuoksua ranteeseen ja en oikein tiiä onko minun tuoksuni :) ...jotenkin viettelevä...vähän väliä nuuhkimassa rannetta, eli kyllä..luulen että tämä on ihan hyvä tuoksu :)

 

  • Ensituoksu; absinttiuute, kultainen freesia, vihreä anis. Sydäntuoksu; orkidea, sahrami, narsissi. Pohjatuoksu; mirhami, eebenpuinen myski, antiikkipuu, meripihka.

(Absintti on yleensä väriltään vaaleanvihertävää, josta se on saanut lempinimensä "vihreä keiju".)

 

 

Ellessä tuoksusta kerrottiin näin

Christian Lacroix’n luomaa tuoksua inspiroi tunnettu taikajuoma.

Absynthe-230Christian Lacroix’n kolmas Avonille suunnittelema tuoksu yhdistää kukkaistuoksut tummiin puulajeihin. Lacroix sai innoituksensa tuoksuun absintin mystisestä maineesta ja väristä.

Alkutuoksuun on valittu lumoavaa absinttiuutetta, kultaisia freesioita ja vihreää anista. Orkidea, sahrami ja narsissiuute tekevät sydäntuoksusta viettelevän. Lämmin pohjatuoksu jättää iholle lepäämään muun muassa eebenpuisen myskin, mirhamin ja meripihkan.

Absynthestä voi ennustaa pirteistä, mutta sielukkaista tuoksuista pitävien uutta suosikkia. Kevään ja vihreyden odottajille se antaa toivottua potkua päivään.

Avon Lacroix Absynthe