Posti toi...

Ihmettelin mikä ihmeen pikku paketti saapui, kun mitään en ole (muistaakseni : )  )tilannut.

Paketista löytyi Nivea Visage Aqua Sensation- päivävoide, olin siis päässyt testiryhmään, olihan se yllätys . Odotan innolla että pääsen tätä kyseistä tuotetta kokeilemaan.

*Kevyt voide häivyttää väsymyksen merkit nopeasti, kosteuttaa ihoa pitkävaikutteisesti, UVA/UVB-suoja ja E-vitamiini suojaavat ihoa ulkoisilta haittavaikutuksilta.

Sisältää: magnesiumia, ginseng- ja kurkku-uutetta.

Tulos: Iho raikastuu ja saa uutta elinvoimaa ja kosteutta koko päiväksi. Iho näyttää kauniilta ja raikkaalta

Huomenna sitten kokeilu alkaa ja katotaan  onko muutosta :D ...

1274112882_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja lukemista... Uusin Elle- lehti.

Nopeasti selailin ja häihin liittyvää löytyi. Niin kuin yleensäkin kesän alussa. Huomio kiinnittyi juttuun jossa kaksi naista , toinen ”unelma häitään aina suunnitellut” ja toinen ”mitä varten mennä naimisiin”, kertoivat omaa näkemystään naimisiin menosta. Kuulun tähän jälkimmäiseen. En ymmärrä ihmisiä jotka ovat jo pienestä pitäen suunnitelleet häitänsä. Voihan ihmiset olla yhdessä ilman että tarvitsee mennä naimisiin. Itse olen miettinyt että jos olisin aikeissa mennä naimisiin, häiden suunnitteleminen pitäisi aloittaa jo 2 vuotta aikaisemmin...isoin ongelma nimittäin olisi hääpuku. Se pitäisi olla just eikä melkein ja sen ostaisin omaksi.

Tykkään katsella näitä hää-ohjelmia. Välillä tulee jo ahdistava tunne ... En varmasti selviäisi jos joutuisi itse suunnittelemaan häänsä, tarvitsisin varmasti jonkun hääsuunnittelijan : )

Tykkään ja iloitsen siitä jos joku uskaltautuu naimisiin ; ) ja iloitsen heidän puolestaan. Mutta eihän kaikkien tarvitse...en varmasti ole ainut joka ajattelee näin, vai olenko?

Kuulin jutun eräästäkin vanhemmasta pariskunnasta, jotka menivät naimisiin vasta kun lapset olivat aikuisia, siihen asti oli kihlasormukset riittäneet...

Täältä löytyy ihania hääpukuja http://www.haapuvut.fi/haapuvut-c-21_44.html?page=2&sort=2a

itse olen tykästynyt valkeisiin pukuihin jossa punaista :)  Mutta esim. tämä on aivan ihana

http://www.haapuvut.fi/laurawbg4104-p-253.html

Hmmm...ehkä sittenkin kun ajattelee itselläkin on se ”hääsuunnitelma”. Ehkä se löytyy meiltä jokaiselta sittenkin