... Mutta ei mikä tahansa cola tölkki...

Posti toi tänään tämän ihanuuden ja joku vähän innoissaan..Näin pienikin asia voi piristää päivää kummasti :) Joku voi taas ajatella että tölkki ku tölkki, mutta HALOO : ) tämän on suunnitellu

Manolo Blahnik : )

1273172256_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

(kenkiä...kenkiä ; ) )

Tässä vähän tietoa

Manolo Blahnik

22-04-2010

Coca-Cola Lightin ja maailmankuulun muoti- ja kenkäsuunnittelija Manolo Blahnikin yhteistyö on jatkoa Coca-Cola Lightin yhteistyölle muotimaailman kuumien nimien kanssa. Muun muassa Sinkkuelämää-sarjan huikeista koroista tuttu kenkävelho on suunnitellut tyylikkään ja hauskan 1,5 desilitran Coca-Cola Light -tölkin, jota koristaa Manolo Blahnikin käsin piirtämä luonnos naisellisista korkokengistä. Yhteistyö huipentuu Suomessa Taideteollisen korkeakoulun kevätnäytökseen, jossa tuomaristo, jossa istuu muun muassa Anne Kukkohovi, palkitsee valitsemansa suunnittelijan Manolo Blahnikin kenkäparilla. 

Coca-Cola Lightin muotiyhteistyöllä on pitkät juuret, ja Suomessa Coca-Cola Light muistetaan parin vuoden takaisesta yhteistyöstä IVANAhelsingin kanssa, jonka myötä Coca-Cola Light -pullot pukeutuivat hurmaavaan IVANAn bambikuosiin. Euroopassa yhteistyötä on aiemmin tehty mm. Roberto Cavallin, Patricia Fieldin ja Natalia Rykielin kanssa.
Manolo Blahnikin suunnittelemaa tyylikästä tölkkiä tullaan jakamaan rajoitetusti erilaisissa muotiin liittyvissä tilaisuuksissa Suomessa tämän kevään ja kesän aikana. Vähittäiskaupoissa Blahnikiin puettua tuotetta ei ole saatavilla.

Ja tätä tölkkiä säilytetään....ja pitkään : )