Tänään sitten päivitän loppuun 24 luukkuun asti joulukalenterin. Koska alkaa olemaan tekemistä joten koneella ei jouda istumaan. :)

Eilen sainkin blondaus aineet hairstorelta ja värin (josta edelleen se hapete puuttuu) joten alkaa tukan vaalennus projekti, sivua yritän vaalentaa ja punaiseksi värjätä :) (nyt väriltään musta)

Selailin tossa eilen Oliviaa ja siinä oli tosi hyvä vinkki, joka kannattaa aina muistaa"Sopivaa leikkausta ja väriä ei kannata pohtia liikaa sääntöjen mukaan. Jokin leikkaus ei välttämättä muoto-opillisesti toimi, mutta saattaa sopia persoonaan ja tyyliin. Täydellisyyden etsiminen ei ole kiinnostavaa, tärkeämpää on että hiuksissa viihtyy.Säännöt on tehty rikottaviksi" Niimpä :) hyvä parturi osaa lukea asiakasta ja leikkaa tukan niin että se näyttää hyvältä, ja käy asiakkaalle vaikka nyt ei leikkaus tyyli menekkään ihan oppien mukaan :D

 

Sitten tuo joulupukki asia, voi luoja... Pientä rahastusta...50-100e (pääkaupunki) just ja pukki viivähtää about 10-15 min.  Ne jotka ottaa sen 20-30e tulevat ajan kanssa, ilman kiirettä ja tekevät yleensä vain sen takia että lapsille tulee joulumieltä kun näkee "joulupukin". Markka aikana oli hinta 20-50 markkaa, joten tuommonen 30e pukki, on saanu euroon muuttumisen myötä pienen korotuksen palkkaan :D Kuulin että joku pukki tulee myös poron kanssa, mut sillä joulu täynnä jo elokuusta lähtien ja joo sillä tais olla 30e jos muistan oikein, ja tommosesta vois jo maksaa enemmänkin :) Kovinhan ois kiva jos näkee pukin lisäksi oikeen poron, tuntuis varmaan vähä oikeemmalta. Meillä ei pukki tänä vuona käy, jospa se kuusen alle jättää ne lahjat, pitäs nimittäin saada ihan oikee joulupukki x) muksut uskoo joulupukkiin mutta kaupoissa olevat joulupukit ei kuulema ole oikeita, tekoparrat yms...heh, no ei ne muksut nii vaan narutettavis ole :D Ite muistan omasta lapsuudesta et joulupukit oli kauheen pelottavan näkösiä, onneks tullu naamareitten tilalle teko parrat :) löysin yhen kuvankin jossa itken (ikää varmaa 5v). Heh, jos semmoinen tulis ni varmaan en päästäis sisälle x)

...Että tämmöistä...Onneks pakkanen lauhtunu...mut tää lähtee jatkamaan hommiaan...Adios Kieli ulkona

*ja näppiksessä ei kunnolla i toimi joten jostain se voi puuttua :)*

1261122118_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

kokeilu :)