Ihana puhelin :)

"Minun lapsuudessa/nuoruudessa,puhelimessa oli toiminnot viestit ja pystyi soittamaan. En muista edes minkä ikäinen olin kun sain ekan kännykän (ylä asteella kuitenkin),iso ku mikä :) Mutta niin toimiva ettei pienistä pudotuksista säikähtänyt. Kellään ei tuntunut olevan tarvetta puhelimelle. Jos ei koulussa sovittu että kavereitten kanssa nähtiin ni sitten lähettiin käymään kavereitten luona kattomassa onko kotona. Nyt on vaan joka paikasta helppo varmistaa.

Pojalleni,8v ,hommattiin eka kosketusnäyttö puhelin (itse haluan yhteyden poikaan,koska liikkuu kylillä kavereitten kanssa)
Hintojen halpeneminen on helpottanut myös meidän vanhempien elämää :)"

Kännykkä,toimii itselläni yhteydenpito välineenä, työvälineenä... Kuinka helposti pääsee nettiin jne..Mietin, että en ole päivääkään  ilman puhelinta ollut (paitsi synnytyksissä ja sairaalassa olo aikana) Eikä minusta ole siihen! Jos laittaisin puhelimen kiinni tai en vastaisi olisi kaikilla hätä minne se on hävinnyt,onko tapahtunut jotain (vanhemmat etupäässä, eli onko sittenkin vanhemmillani riippuvuus saada helposti minuun yhteyttä x))

Mutta palataan tähän minun unelma puhelimeen. Tahtoo (tuon ihanan vihreen)!! Voi kun saisi ees koittaa millainen se on :) Kamerakin siinä hyvä ja muita huippuja toimintoja. Kilpailuun oon osallistunut mutta tuuri pitäisi olla mieletön :) Kytkysopimusta olen ajatellut,koska nyt puhelinlaskuni on samaa luokkaa millä maksaisin jo samalla puhelinta. Harkitaan vielä!! Joulun jälkeenhän hinnat tulevat alas :) Mutta onko tämä puhelin millainen? Kannattaako tätä edes harkita?

Ihanaa viikonloppua -Minttu-

Ps. Täältä kilpailuun

http://n8ensikosketus.nokia.fi/info/