Syksyllähän alkaa siivoukset,Kotia laitellaan uuteen uskoon jne  joten kannattaa kurkistaa sinne omaan meikkipussiinkin!!!

Milloin viimeksi päivitit meikkipussisi sisällön? Tutkit sitä tarkemmin? Olisiko aika vaihtaa kokonaan uuteen meikkipussiinkin :D

Päivität hiuksiasi, värjäys/leikkaus muuttuu. Vaatekaappisi sisältö ei ole sama kesät talvet. samat meikitkään ei välttämättä käy.

Tuotteet uusiutuu,koostumukset,värit,pakkaukset.

 

Heitä kaikki kuivat, oudolta tuoksahtavat tuotteet menemään. Ja ne kaikki pätkät huultenrajauskyniä tai kajaleita.Tarvitsetko välttämättä sitä huulipunaa jonka ostit kaksi vuotta sitten?  Tai niitä kymmentä huulikiiltoa joita et käytä koskaan?

 

Totuus, kosmetiikka pilaantuu yllättävän nopeasti. Esim. Puolivuotta  sitten ostamasi ripsiväri levittää maskaran lisäksi ripsiisi myös runsaan määrän Bakteereita. Sekä vanhentuneet tuotteet ei myöskään toimi toivotulla tavalla. Joten tarkisteleppa ripsivärejäsi.

 

 

-Jos ripsivärisi paakkuuntuu tai karisee, vika ei välttämättä ole tuotteessa vaan siinä, että se on vanha ja lopussa oleva. Vaihtoon!

Ripsiväri alkaa pilaantua välittömästi kun ripsissä elävät bakteerit joutuvat risivärituubiin ensimmäisen kerran. Ripsiväri suositellaan vaihtamaan kuukauden välein...

Vaihtamalla säästyt esim.silmätulehduksilta. Ja meikkejä ei kannattaisi lainata ;)

 

 

Vinkki: Voit näin pidentää ripsivärisi ikää. Otat puhtaan ripsiväri siveltimen. Otat ripsiväriä puhtaalla siveltimellä ripsiväriputkilon harjasta, jolloin ripsiväriputkilon harja ei ole kosketuksissa ripsiesi kanssa. Näin bakteerit ei siirry putkiloon. Peset tietysti käytetyn ripsiväri harjan jokaisen käyttö kerran jälkeen.

 

 

Voidemaiset tuotteet pilaantuvat poskipunaa, luomiväriä ja puuteria nopeammin

-Voiteet säilyvät parhaimmin jos tuotetta ei altisteta bakteereille,  hyvä levitystapa on pienen lastan eli spaattelin avulla, jolla otat purkista tuotetta. (näin myös suositellaan tekemään ihovoiteidenkin kanssa, tuote säilyy pidempään)

Puhdista kaikki siveltimet, vipat jne tietyin aikavälein… voit pestä niitä lämpimällä vedellä ja pieni tippa saippuaa. Huuhtele hyvin ja anna kuivua. Käyttö vasta kun on kuivia.

 

Näin  saat tilaa meikkipussukkaan, kokeile uusia värejä,tyylejä… uusia ideoita joita löytyy myös Avonin kuvastoistakin ja vinkkejä meikkien tekoon…

1254862905_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näitä Kauniita tuotteita löydät Avonilta. Maailmankuulun Muotitalon Emanuel Ungaron vain Avonille suunnitellut upeat desinger- tuotteet. Tuotteita rajoitetusti!. Ota yhteyttä jos Sinä haluat nämä upeat tuotteet meikkipussiisi