Aika ei riitä tunnit loppuu....

Nyt tännekkin välillä :)

Ja niitä kuulumisia kun täällä taas ei oo aikoihin tullu käytyy :/

Ekat hoito muksut päättää hoidon ens tiistaina ja uusi -09 tulee heti keskiviikkona ja eskarilainen myöhemmin... eli tästä voi päätellä että hommat jatkuu :) ja sopimus tehtiin elokuuhun asti ja sit taas katellaan :) Ne työ hommista :D Ai ni eli kesä ollaan töissä :)

 

Nyt voi taas todeta että aika kuluu nopeasti. Huomenna astelemme aamusta neitin kanssa tutustumaan eskariin. Eli pidätellään kyyneleitä kun todellisuus astuu kuvioon. Hei se miun pikku flikka, aloittaa eskarin ens syksynä. Jännityksellä ootan miten moni lautanen tai lasi särkyy eskari vuonna, ihme tohelo tyttö (huom en tunnusta keneen tullut) Tänäänkin kaupassa oli osannut ihmeellisesti kädestä lipsauttaa cocis tölkki päkin ja kismetit lattialle lennelly. No pitää kotona treenata ni ei koulun ruokalassa joka päivä kilise :) Niin ne kasvaa ja aika muuttuu, niin kuin opettajani oli todennut isälleni :))

Ens viikolla vanhempi poika päättää kakkosluokan siis päättää toivottavasti :) Sitä todistusta odotellen, ja sitä ennen raikaa laulurinne, eli hulinata on :)

Siks oon miettinyt et aika ei riitä!!! Jos ottais nyt tähän sen aikalisän ja miettis uudelleen :))

 

Sitten jotain ihania ostoksia

Avonilta kiva laukkunen. TAAS!! Yks laukkukin avaamattomana oottaa et kattosin sen ees miltä näyttää :) No onpahan sitten taas kuhan uutta tarttee x)) Mut tästä tykkäsin, toooosi paljon :D

Sitten Jeans.fi ostoksia :)

Mekko, tai no alla pitää tosiaan jonkinlaiset housut olla, aikas reippaasti lyhyt mekko :)) Mut ihanan näköinen päällä

Tiiän, surkee kuva, mut tos kamerassa joku vika, siis ottajassahan ei x). osa kuvista hyviä osan taas suttaa :/ Mut pitkähihainen mekko jossa huppu ja taskut. Aivan huippu. Alle toppi laitettava, avara kaula aukko :)

 

Tunika/mekko. Tää oli päällä tämän vuotuisissa kevät juhlissa :) Josta tulikin mieleen että miten moni kiinnitti huomioo siihen kun kysyessä lapsista sanoin että 3, toteemus oletpa nuorena tehnyt. Ja jo alussa samassa kyydissä ollut vanhempi mies sanoi että joka vuosi erinäköinen nainen x)) Tukan väri vaan vaihtuu :D

Kahluusaappaat, pysyy jalat kuivina ku tiiä aina minne vene kyytiin joutuu ;)

Näistä killuttimista tullut kans suosikkeja ja koittanu niitä keräillä. Tässä se avonin 125- vuotis koru johon riipuksia konsulteille :))


www.youtube.com/watch

 

Nyt kiirehtiä nukkumaan Adios :D